L'Ajuntament d'Amposta atorgarà fins a 30.000 euros per modernitzar els comerços locals

Els comerços que hagen invertit en transformació digital, millora de la imatge o eliminació de les barreres arquitectòniques poden demanar la subvenció fins al 14 de febrer

per Aguaita.cat, Amposta | 14 de gener de 2022 a les 08:36 |
Els comerços poden demanar la subvenció fins al 14 de febrer | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament d'Amposta ha obert la convocatòria 2021-22 de les subvencions per fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços de la ciutat. Un ajut que compta amb una partida de 30.000 euros i que preveu subvencionar aquelles empreses que hagen realitzat accions de millora als seus comerços entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. La sol·licitud es pot dur a terme de forma presencial o telemàtica fins al 14 de febrer.

La subvenció per fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços s’estructura en tres programes. El primer és per l’afavoriment de la continuïtat comercial, en el qual són subvencionables les actuacions de millora de la imatge, la transformació digital o les accions per millorar la sostenibilitat. En este cas, s’atorgaran ajuts del 40% de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment. Pel que fa al segon programa, està destinat a l’arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i exteriors i es concediran ajuts del 30% de la inversió, també fins a un màxim de 2.000 euros. Es podran justificar despeses com l’ampliació del local comercial o l’eliminació de barreres arquitectòniques, entre d’altres. Finalment, el tercer va dirigit a les associacions de Mercats Municipals i a les associacions de restauradors. En este programa, en el qual es concediran ajuts d’un màxim del 80% de la inversió justificada fins a 2.000 euros, es poden subvencionar despeses com la redacció d’un pla d’actuacions anual, l’organització de formacions o la creació de webs personalitzades i altres iniciatives per a la transformació digital de l’empresa.

 

Participació