Divendres comença Arteria Tortosa, el nou projecte de Roberto Olivan per a la Capital de la Cultura

Del 15 al 17 d'octubre, la trobada interdisciplinària fusionarà l'art amb la natura, la ciència i la tecnologia

Un dels espectacles que es podrà veure el cap de setmana.
Un dels espectacles que es podrà veure el cap de setmana. | Cedida
Aguaita.cat
13 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:09h
Del 15 al 17 d'octubre l'Ajuntament de Tortosa i Roberto Olivan Performing Arts (ROPA) organitzen, dins del marc de la Capital de la Cultura Catalana, Arteria Tortosa 2021. Es tracta d'una trobada interdisciplinària amb una programació de divendres a diumenge que té com a essència no només l'art, sinó que cerca combinar les arts vives amb ciència, tecnologia i naturalesa, en un espai artístic que convida a expressar els nous llenguatges artístics i socials.
 
Arteria Tortosa neix amb la voluntat de bombejar art en diferents espais de la població per fer arribar la cultura i les arts escèniques arreu de la ciutat. Roberto Olivan explica que l'objectiu és "expressar, a través de les arts escèniques, tot allò que ens mou i que ens preocupa en el nostre dia a dia i d'aquí que des del territori artístic propi de ROPA / Roberto Olivan Performing Arts ens apropem a altres territoris com són la natura, la ciència i la tecnologia, per tal de crear llocs de trobada, expressió i diàleg al voltant de la cultura".

Els actes se celebraran en dos espais de la ciutat: el Teatre Auditori Felip Pedrell i el Museu de Tortosa. Les entrades es poden adquirir a www.arteriatortosa.com.