Expectació per un iot de super luxe valorat en 88 milions d'euros navegant per la badia dels Alfacs

El preu d'una setmana de lloguer és d'1,4 milions d'euros, excloent les despeses

per Aguaita.cat, La Ràpita | 15 de setembre de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Té pista de ball, de bàsquet, de voleibol, heliport, spa, llums subaquàtiques i fins i tot camp de golf, sense oblidar l’autèntica joia de la corona: un cinema amb tecnologia IMAX aïllat acústicament i sobre el qual pivota tot el disseny de l’embarcació. Per tant, qualsevol mansió se li queda curt al iot de super luxe que este dimecres navega per la badia dels Alfacs, exhibint uns impressionats 93 metres d’eslora que dixen bocabadat qualsevol tripulant de les embarcacions que se’l creuen. Es tracta del iot Lady S, valorat en 88 milions d’euros i adquirit temps enrere pel multimilionari Daniel Snyder, empresari i propietari de l’equip de futbol americà Washington Redskins.
 

Imatge interior del iot. Foto: Cedida


Va ser construït per la drassana holandesa Feadship i amb estil interior del dissenyador britànic Reymond Langton Design. Ha estat guanyador de diversos premis i pot acomodar 12 persones en 7 cabines.
  El cas és que és un dels super iots més ben equipats i d’avanguarda dels que estan disponibles per al lloguer privat, només accessible per a grans fortunes, és clar. I és que el preu de lloguer per setmana és ni més ni menys que d’1,4 milions d’euros, un preu que no inclou despeses. A l’estiu, fa rutes de creuer per regions mediterrànies i a l’hivern marxa al Carib per fer gaudir la tripulació de les aigües de les Bahames i Saint Martin. Això si tenen ganes de sortir del iot que es pot llogar a través dels serveis de xàrter YachtCharterFleet, el lloc de lloguer de iots de luxe líder al món. Este dimecres, els tripulants, a més de gaudir de la badia, han visitat les muscleres i hi han fet una degustació d'ostres.

 

 

Participació