1 de 10

El centre EbreTerra de Deltebre desvirtualitza les fotografies d'un grup d'instagramers ebrencs

L'exposició de fotografies de paisatges ebrencs es pot veure fins al 30 de setembre

La mostra de fotografies de paisatges deltaics es podrà veure a EbreTerra fins al setembre. | Cedida
per Aguaita.cat, Deltebre | 14 de juny de 2021 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre d'Inspiració Turística EbreTerra, a Deltebre, exposa la primera mostra col·lectiva dels instagramers d'@instadelterreno, un grup d'aficionats a la fotografia que mostren la seva visió dels paisatges ebrencs a través de la xarxa social Instagram. A l'exposició "Capturant les Terres de l'Ebre", que es podrà veure a Ebre Terra fins al 30 de setembre, es poden veure fins a 28 imatges dels fotògrafs Agustí Descarrega, Pili Rius, Francesc Sans, Ivan Solé, Vero Roda, Jordi Casanova i Toni Gilabert.

La consellera comarcal d'EbreTerra, Laura Fabra, explicava que "un dels objectius d'EbreTerra és afavorir la promoció i el desenvolupament turístic del Baix Ebre i esta mostra de fotos és una manera d'incentivar la ciutadania a descobrir alguns dels tresors del nostre territori que encara no coneixem". Durant la pandèmia de la Covid-19 la programació d'EbreTerra va haver d'aturar-se, de fet l'espai es va convertir en un punt de vacunació, però actualment ja està recuperant l'activitat habitual.

 

Participació