Els pacients de l’Hospital d’Amposta podran fer l’admissió des les pantalles TESEO

Este divendres 16 d’abril s’ha activat un nou sistema informàtic de gestió de les cues de consultes externes

per Aguaita.cat , Amposta, 16 d'abril de 2021 a les 16:46 |
Este sistema millora el circuit de visites a consultes externes. | Cedida
Este divendres 16 d’abril s’ha activat un nou sistema informàtic de gestió de les cues de consultes externes a l’Hospital d’Amposta. El projecte Teseo, desenvolupat per la direcció de sistemes d'informació i comunicació de l'ICS a les Terres de l'Ebre, funciona mitjançant la instal·lació de caixers i pantalles de crida a les sales d'espera. És el mateix sistema que ja està implementat al Verge de la Cinta i a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

S'han instal·lat 3 caixers tàctils d'admissió TESEO a l'entrada del centre perquè els usuaris facin tràmits de forma autònoma en el moment de l'accés. Mitjançant esta eina s'hi poden consultar les visites mèdiques pendents, imprimir-se un justificant de visita o el pla de medicació, i rebre informació diversa del centre i els seus professionals.


Tanmateix, la funcionalitat més important d'este sistema és l'admissió ràpida passant la targeta individual sanitària (TIS) pel lector o teclejant el CIP. En el moment en què l'usuari passa la TIS es consulta al sistema informàtic si l'usuari té visita a consultes externes, es fa l'admissió ràpida i s'imprimix un tiquet de visita amb un codi anonimitzat que els dirigix a la consulta on visita el professional.

Esta acció activa l'engranatge que permet que els professionals de Consultes Externes sàpiguen quins pacients han arribat al centre i els permet fer la crida per mitjà de les pantalles ubicades a les sales d'espera de forma automàtica i anònima. Este sistema millora el circuit de visites a consultes externes, en permet l'anonimització, millora l'eficiència, l'atenció al ciutadà i la crida automàtica des de la mateixa consulta, a part dels tràmits administratius esmentats.

 

Arxivat a:
Societat, hospital, salut, Amposta
Participació