L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa prepara una vintena de cursos monogràfics

Ja es pot realitzar la matrícula per a les formacions que es realitzaran d'abril a juny

Els cursos combinaran l'oferta presencial, semipresencial i en línia.
Els cursos combinaran l'oferta presencial, semipresencial i en línia. | Cedida
Aguaita.cat
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:26h
L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa impartirà durant el tercer trimestre del curs 2020-21 prop d'una vintena de tallers monogràfics i cursos especialitzats d'art, cultura i conservació. El centre ofereix propostes molt diverses que van des de la conservació de material fotogràfic fins al curs de joieria ceràmica, passant per la cal·ligrafia i el lettering, la il·lustració botànica o el dibuix. Entre les propostes per al darrer trimestre també hi ha un curs sobre l'ús dels símbols i emojis a Twitter o les jornades tècniques sobre preservació de fotografies i gravats i sobre conservació d'escultura moderna i contemporània. Es tracta d'una àmplia oferta formativa que combinarà el format presencial, semipresencial i en línia. El període de matriculació ja està obert.

D'altra banda, l'Escola va iniciar, durant el segon trimestre, un programa gratuït de xerrades i de formació en línia que es duu a terme els dimarts a la tarda, i que consisteix en un espai virtual de xerrades teòriques sobre art en format de podcast il·lustrat que es poden seguir a través del Canal YouTube de l'escola. Esta proposta innovadora té entre els seus objectius la democratització de l'aprenentatge fent-lo accessible a tothom.

Un centre de referència 
Amb quasi 70 anys d'història, l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa ofereix una programació estable i formació professionalitzadora, sensibilitzadora i oficial, a més de ser un agent dinamitzador d'art cultural a la demarcació. El centre es dirigeix a un públic plural: alumnat, docents, artistes, professionals de l'art, cultura i el patrimoni, indústria cultural, ajuntaments i entitats amb inquietuds per aprendre i per fomentar la crítica i la innovació.