Amposta recuperarà la capella de Santa Susanna per convertir-la en un espai cultural

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte bàsic i d'execució d'este espai de la façana fluvial

per Aguaita.cat, Amposta | 13 d'abril de 2021 a les 10:55 |
La façana fluvial d'Amposta. | Cedida
Les actuacions per recuperar la façana fluvial d'Amposta i els seus elements patrimonials i culturals avancen per bon camí. La Junta de Govern Local va aprovar, este 12 d'abril, el projecte bàsic i d'execució per a la recuperació de les antigues ruïnes de Santa Susanna, una zona que volen convertir en un espai cultural polivalent.

El projecte bàsic inclou la memòria descriptiva, la memòria constructiva, la valoració econòmica de l'actuació, el plec de condicions del projecte, l'estudi bàsic de seguretat i salut i la proposta de millores d'obra, així com el pressupost d'execució de l'obra, de poc més de 256.000 euros. Ara el consistori obre un termini d'exposició pública de 30 dies hàbils perquè es puguin presentar al·legacions.


D'altra banda, l'Ajuntament d'Amposta ja ha presentat este projecte de recuperació de la capella de Santa Susanna a la convocatòria de subvencions del Grup d'Acció Local Terres de l'Ebre Mar de l'Ebre per poder aconseguir una subvenció europea per a dur-lo a terme.

 

Participació