Arranca la desena temporada a MónNatura amb propostes familiars al bell mig del Delta

L'espai de la Fundació Catalunya La Pedrera reobre amb totes les mesures sanitàries per poder gaudir de la fauna i el paisatge amb infants

Navegar amb pontona és una de les diferents activitats que ofereix MónNatura Delta.
Navegar amb pontona és una de les diferents activitats que ofereix MónNatura Delta. | Cedida
Aguaita.cat
31 de març del 2021
Actualitzat a les 9:27h
Observar les aus característiques de la zona, gaudir del paisatge o descobrir les arts de pesca tradicionals són algunes de les propostes que ofereixen a Món Natura Delta, un espai situat entre arrossars i llacunes al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre que torna a obrir les portes per oferir una desena temporada carregada de propostes per gaudir en família.

L'equipament que la Fundació Catalunya La Pedrera té al Delta ja és un referent en les activitats lúdiques a la natura per als xiquets i xiquetes, per això una de les activitats més exitoses és la "Visita dels menuts", una experiència familiar pensada perquè menuts i adults descobreixin l'entorn del Delta. De la mà del pirata de les salines EicTu XicMano, s'ensenya als infants la història del Delta, els hàbits dels flamencs o com tirar el rall o navegar amb pontona.

El centre, que es va inaugurar el març del 2012, continua treballant amb l'objectiu de posar en relleu el valor mediambiental de la zona i contribuir en la descoberta d'un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa occidental. A través de Món Natura Delta, així com en els altres espais als Pirineus i a Sant Benet, la Fundació Catalunya La Pedrera treballa per la recuperació i la divulgació del patrimoni natural de Catalunya.