Dos xefs ebrenques, entre les 16 cuineres del GastroDona a l'antiga Fàbrica Damm de Barcelona

Les cuineres participants elaboraren les receptes estrella dels seus restaurants a través del Canal YouTube de GastroEvents

Les germanes Valimanya, les dos Xefs del Restaurant Bistrot de Gandesa
Les germanes Valimanya, les dos Xefs del Restaurant Bistrot de Gandesa | GastroDona
Aguaita.cat
08 de març del 2021
Actualitzat a les 16:03h
L'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona acull durant el dia d'avui 8 de març, l'esdeveniment GastroDona, que reunix de manera virtual a setze reconegudes xefs de Catalunya i Balears.

L'esdeveniment apadrinat per Carme Ruscalleda compta amb la participació de dos xefs ebrenques, les germanes Eli i Diana Vilamaña del restaurant Bistrot de Gandesa.

Altres cuineres del GastroDona són  Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona), Núria Bonet (Ca la Núria, Bellver de Cerdanya), Roseta Jorba (Pa i Raïm, Palafrugell) o Fina Puigdevall i Martina Puigvert (Els Cols, Olot), Carme Picas (El Ginjoler, Sant Feliu de Guíxols), Iolanda Bustos, coneguda popularment com la xef de les flors o Laura Ponts, influencer foodie.

La somelier Meritxell Falgueras proposa durant tota la jornada el  maridatge ideal d'algunes de les elaboracions de les cuineres, amb les cerveses de la marca Estrella Damm. L'acte està conduït per la periodista Carme Gasull i es retransmet de manera virtual entre les nou del matí i les cinc de la tarde a través de la plataforma Youtube (GastroEvents En línia).

Algunes de les Xefs participantselaboren les receptes des dels seus propis restaurants i altres  des de l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona.