Elma presenta el 25 de novembre el seu nou single, una cançó en contra de la violència de gènere

El beneficis del single "Solo pido" es destinaran a l'associació AVANTEBRE, cooperativa sense ànim de lucre, nascuda amb l’objectiu de dinamitzar i millorar el territori incorporant una perspectiva de gènere i garantir una societat acollidora de la diversitat i lliure de violències

per Aguaita.cat , Roquetes, 23 de novembre de 2020 a les 18:40 |
Elma presenta el 25 de novembre el seu nou single | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup musical ebrenc Elma presentarà el pròxim 25 de novembre el seu nou single "Solo Pido". La data no és escollida a l'atzar ja que s'ha decidit fer-la coincidir amb el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones. La cançó és precisament això, una crida de denúncia a la violència de gènere. Elma, amb el seu cantant Robert Pujol al capdavant, vol aprofitar aquest llançament per posar també el seu granet de sorra a través de la seva música, i en especial amb la lletra de la cançó "Solo Pido", la qual pretén ser un canal de sensibilització en la lluita per erradicar aquesta xacra social que és la violència de gènere.
El compromís del grup no només quedarà aquí, sinó que ha decidit lliurar part dels beneficis de la futura explotació de la cançó a l'associació AVANTEBRE, cooperativa sense ànim de lucre i d'iniciativa social, nascuda amb l’objectiu de dinamitzar i millorar el territori incorporant una perspectiva de gènere i garantir una societat acollidora de la diversitat i lliure de violències.  AVANTEBRE està format  per un equip constituït majoritàriament per dones que acumulen més de 10 anys d'experiència en temes d'igualtat de gènere,  diversitat sexual i prevenció de violències. A partir de les 12,00 hores del dimecres 25 de novembre, "Solo Pido" el nou single d'Elma es podrà seguir per les diferents plataformes digitals, entre elles Youtube i Spotify.

 

Participació