L'Ajuntament de l'Ampolla millora l'exterior del CAP per a resguardar la ciutadania del mal temps

∙En esta reforma, que té com a objectiu salvaguardar de les inclemències meteorològiques els veïns i les veïnes que estan esperant a l'exterior del consultori per a ser atesos, s'han invertit 5.000 euros

per Aguaita.cat, L'Ampolla | 23 de novembre de 2020 a les 18:04 |
Obres a l'exterior del CAP de l'Ampolla | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 L'Ajuntament de l'Ampolla ha realitzat una inversió de  5.000 euros en la millora de la infraestructura externa del CAP l'Ampolla. Amb esta reforma es pretén que els usuaris i les  usuàries que estan esperant a l'exterior del consultori per a ser atesos estiguen resguardats de les inclemències meteorològiques.  

La pandèmia de la Covid-19 ha comportat canvis en les dinàmiques  de tots els Centres d'Atenció Primària del país i, per tant, també al  CAP l'Ampolla. Una de les modificacions és la d'evitar que es reuneixin moltes persones a l'interior del consultori.  


Segons l'alcalde de l'Ampolla, Francesc Arasa, "per tal d'intentar  que aquesta situació afecti el menys possible als veïns i a les  veïnes, sobretot tenint en compte que estem a les portes de  l'hivern, des de l'Ajuntament hem cregut que el més convenient  era instal·lar un sostre i unes lones laterals per a salvaguardar les  persones que estan esperant ser ateses. Esta és una mesura  provisional, ja que s'intentarà que l'activitat del CAP torne a ser la  mateixa que la d'abans de la pandèmia el més aviat possible".

 

 

Participació