Roquetes atorga una subvenció de 2.400 euros a la Lliga contra el Càncer

L'ajut es destinarà a exercicis que es duen a terme a les instal·lacions de l'Aqua Roquetes adreçats especialment a dones que han estat operades de càncer de mama

Acte de signatura del conveni.
Acte de signatura del conveni. | Cedida
Aguaita.cat
27 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:17h
L’Ajuntament de Roquetes i la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona han signat un conveni mitjançant el qual el Consistori atorga a l’entitat una subvenció de 2.400 euros. Es tracta d’un ajut que servirà per continuar donant suport especialment a les dones que han estat operades de càncer de mama, segons ha explicat la delegada a Roquetes de la Lliga, Pepita Bosch, en l’acte de signatura del conveni, al qual han assistit també l'alcalde Paco Gas i  la regidora de Qualitat de Vida i Política de Dones, Cinta Garcia. Concretament els diners d'este conveni es destinaran a subvencionar exercicis que uns fisioterapeutes porten a terme a les instal·lacions de l'Aqua Roquetes adreçats especialment a dones que han estat operades de càncer de mama.

Pepita Bosch ha agraït la voluntat de l'Ajuntament per destinar esta aportació econòmica mentre que Cinta Garcia ha destacat la voluntat del govern municipal de seguir oferint tot l'ajut possible als projectes que els propose l'entitat.