L'Agència Catalana de l'Aigua adjudica les obres per a millorar el sanejament d'Alfara de Carles

Els treballs, amb un pressupost proper als 235.000 euros, consistiran en construir un nou col·lector

per Aguaita.cat , Alfara de Carles, 13 de juliol de 2020 a les 13:49 |
Imatge de la depuradora d'Alfara de Carles | ACA
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte per a millorar el sanejament de les aigües residuals d'Alfara de Carles, al Baix Ebre, amb un pressupost proper als 235.000 euros. Este municipi disposa d'una depuradora, amb un cabal de disseny de 115 m3/dia equivalent a una població de 383 habitants, i dos col·lectors de prop d’un quilòmetre conjunt de longitud que recullen les aigües residuals generades en el municipi i les transporten fins a la depuradora.

Els treballs de millora es concentraran en un d'aquests col·lectors, concretament el que transcorre en paral·lel al barranc del Llop, al sud del municipi, substituint-lo per una nova conducció de prop de 440 metres de longitud. La canonada tindrà un traçat paral·lel a l’actual, serà més estable i segura, disposant de dos sobreeixidors per derivar l'excés d'aigües pluvials al torrent.


 

 

Participació