Espectaculars salts d'aigua als barrancs del Port en caure més de 270 l/m2 de pluja

Fortes precipitacions des de diumenge al massís

per Aguaita.cat , Roquetes, 17 de març de 2020 a les 17:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les fortes precipitacions acumulades des de diumenge al massís del Port ha propiciat espectaculars cascades i la baixada de barrancs, fins al punt que l'ajuntament de Roquetes ha tallat el pas per algunes zones (com el Pas de Panxablanca - Barranc de Lloret i Barranc de Sant Antoni), tal com ha explicat el regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns, Ivan Garcia.

L'ajuntament de Roquetes demana molta precaució, tot i que no es pot circular, perquè estan tallats els camins propers als barrancs a causa del risc i que es respecte la senyalització i indicacions de la policia local i operaris municipals.


Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya, des del passat diumenge han caigut més de 270 litres per metre quadrat al Port.
 

Darreres dades del Meteocat Foto: Meteocat


Joel Durà ha enregistrat estes imatges preses des del camí de Millers i Carlares, a 1000 metres dins del parc camí de Cova Avellanes, on es veu un espectacular salt d'aigua.


 

 

Participació