Les Coves de Benifallet estrenen il·luminació per Setmana Santa i, com el Llagut, obriran tots els dies

Les Coves i el Llagut van arribar l'any passat a una xifra històrica de 36.023 visites

Imatge de l'interior de les Coves de Benifallet, un dels indrets naturals més visitats del territori.
Imatge de l'interior de les Coves de Benifallet, un dels indrets naturals més visitats del territori. | Cedida
Redacció
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:07h
Les Coves de Benifallet estrenaran enllumenat esta Setmana Santa. Les obres de millora, que ha consistit en canviar tota la il·luminació interior tant de la Cova Meravelles com de la del Dos, realcen les seues formacions a la vegada que donen una nova perspectiva al visitant que ja hi hajaestat alguna altra vegada. Un motiu més perquè este patrimoni natural siga un dels actius a visitar esta Setmana Santa. Les coves estaran obertes tots els dies i el cap de setmana de divendres, dissabte, diumenge i dilluns de Pasqua no tancaran a migdia.

Pel que fa als viatges amb el Llagut pel riu Ebre, també es podran realitzar tots els dies, amb quatre sortides diàries (les 11, les 12.30, les 16.30 i les 18 hores). La venda d'entrades es realitza al Punt d'Atenció Turística que hi ha a l'encreuament de l'avinguda Lluís Companys amb el carrer Alfons, al costat de l'edifici de la cooperativa.

Tots dos actius es complementen amb una oferta amplíssima al municipi com són la via verda, les activitats al riu Ebre i d'aventura, la visita al Castellot de la Roca Roja, senderisme, una variada i àmplia gastronomia i diversitat d'allotjaments per triar Benifallet esta Setmana Santa.

Les Coves i el Llagut van arribar l'any passat a una xifra històrica de 36.023 visites, 27.711 a les Coves i 8.312 al Llagut.

Més informació aquí.