Una organització d'ultradreta visita el Delta de l'Ebre per retirar pancartes i llaços grocs

El grup denominat ‘Resistencia Alta Tabarnia’ ha penjat un vídeo on mostren elements que suposadament van retirar a principis de setmana

Fotograma del vídeo que el grup d'ultradreta ha compartit a les xarxes socials.
Fotograma del vídeo que el grup d'ultradreta ha compartit a les xarxes socials.
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 22:34h
L’organització d’ultra-dreta ‘Resistencia Alta Tabarnia’ ha penjat un vídeo a les seues xarxes socials on afirmen haver retirat un bon nombre de pancartes, banderes i llaços grocs en una visita a les Terres de l’Ebre. ‘Resistencia Alta Tabarnia’ són un grup que es dedica a recórrer els pobles i ciutats de Catalunya retirant o destruint els elements com estelades i llaços grocs.

Segons es pot veure en diverses fotos i un vídeo-muntatge, el passat dimarts 20 de novembre els d’ultra-dreta van visitar les poblacions de l’Ametlla de Mar, el Perelló, l’Ampolla, Camarles, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja per a retirar diferents elements que no eren del seu gust. Al vídeo es poden veure unes vuit persones encaputxades al davant d’un bon nombre d’estelades, cartells republicans o pancartes que demanen la llibertat dels presos polítics, entre d’altres. El vídeo també mostra el llaç groc de la rotonda de l’Ametlla de Mar trencat i amb pintades de color negre.