gastronomia

El Consell del Baix Ebre i l’Escola de Cuina Villa Retiro signen un conveni per formar futurs cuiners

El conveni té l'objectiu de multiplicar la qualificació de professionals experts a la comarca

per Redacció, Tortosa | 27 de desembre de 2017 a les 09:58 |
El president del Consell del Baix Ebre, Enric Roig, i el xef Fran López, de l'Escola de Cuina Villa Retiro durant la signatura del conveni | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, en nom de la institució, i el xef Fran López, en representació de l'Escola de Cuina Villa Retiro, han signat avui un conveni de col·laboració i cooperació per formar en gastronomia a futurs professionals del sector.
 

El conveni, que té una vigència d'un any, impulsa la formació de qualitat en el sector de la restauració al Baix Ebre i pretén multiplicar la qualificació de professionals experts en gastronomia al territori. Tant la institució comarcal com l'Escola de Cuina Villa Retiro col·laboraran mútuament en la cessió d’espais i maquinària i d'alumnes i professors. Les accions a desenvolupar es concretaran en cursos de formació professional, màsters d'especialització en cuina, cursos monogràfics o jornades, entre d'altres, amb l'objectiu de dinamitzar el sector gastronòmic de les Terres de l'Ebre.
 

El Consell Comarcal del Baix Ebre compta amb un espai de cuina al centre Ebre Terra de Deltebre, des d'on du a terme activitats formatives i de promoció de la cuina i els productes de proximitat del territori.

 

Participació