SUCCESSOS

Mor una tarragonina de 32 anys en un accident de muntanya a Vallderoures

La caiguda podria haver estat d'uns 15 metres

per Redacció , Vallderoures, 13 d'agost de 2020 a les 14:01 |
Una dona de 32 anys, veïna de Tarragona, segons informa l'agència EFE, ha mort a conseqüència de les ferides sofertes en precipitar-se mentre feia la ruta de descens al paratge de La Caixa, al terme municipal de Vallderoures, al Matarranya.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 15.30 hores d'ahir i va ser la parella de la víctima la que va donar avís de l'accident a través del 112, han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.


En l'operatiu de rescat, que es va perllongar durant unes tres hores, va participar un helicòpter medicalitzat del 112, un altre de la Guàrdia Civil d'Osca i efectius de l'institut armat.

Després del rescat, el cos de la dona va ser traslladat a l'heliport de Vallderoures, on un forense va certificar la caiguda, que s'estima que podria haver estat d'uns 15 metres, com a causa de la mort.


El terreny on es va produir l'accident, La Caixa, és habitualment freqüentat per esportistes de muntanya per fer escalada. Es troba situat entre Beseit i Vallderoures, una zona turística a la comarca del Matarranya.

 

Participació