​La Guàrdia Civil intercepta 36 quilos de de tabac picat il·legal amb destinació a poblacions del Baix Ebre

S'han denunciat una dotzena de persones

Paquets intervinguts per la Guàrdia Civil
Paquets intervinguts per la Guàrdia Civil | Cedida
Aguaita.cat
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 11:02h
Agents de la patrulla fiscal territorial de la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita, han intervingut 36 quilos de tabac picat que es trobaven al magatzem d'una empresa de paqueteria i s'havia adquirit a través d'Internet.

Agents de la Guàrdia Civil van detectar durant la setmana passada en el magatzem d'una empresa de paqueteria diversos paquets que, per la seua olor tot apuntava que podrien contenir tabac d'origen desconegut.

Els enviaments intervinguts anaven dirigits a 12 destinataris diferents, de diverses poblacions de la comarca del Baix Ebre.

Els receptors dels enviaments van ser citats en el centre de distribució de paqueteria, on es va procedir a l'obertura dels paquets en la seua presència. A l'interior dels paquets es van descobrir diverses bosses de plàstic amb picada de tabac mancada de precintes intracomunitàries ni documentació que emparés el producte.

Per este motiu es va procedir a formular acta-denúncia a 12 persones d'entre 30 i 45 anys i de diferents nacionalitats, d'acord amb la Llei 12/95 de repressió del contraban, per la comercialització i circulació de gèneres estancats, per adquirir productes estancs fora dels canals legals establerts.