El Camí de la Conquesta, una nova sendera per recórrer i conèixer Els Ports

El sender de llarg recorregut transcórrer per camins històrics de la comarca repartits en 15 etapes

per Sílvia Altadill , Els Ports, 10 d'octubre de 2019 a les 20:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ahir es va presentar el "GR-331: Camí de Conquesta" a les Jornades “L’esport de muntanya com element de promoció, agregació i desenvolupament sostenible en els territoris de muntanya” que és va celebrar a Morella.
Una sendera de Gran recorregut, el GR 331, és la nova proposta que amb el nom de Camí de la conquesta, permet recorre i conèixer els pobles que formen part de la comarca veïna dels Ports.

Esta setmana la Mancomunitat Comarcal Els Ports ha presentat la finalització d’un nou projecte: el sender GR 331 – Camí de Conquesta.
Es tracta d’un sender de Gran Recorregut que transcorre per camins històrics de la comarca, a través d’un total 166 km repartits en 15 etapes.

El recorregut d' entre 7 i 14 km de distància, té diferents graus dificultat segons l’etapa, i cal consultar segons el nivell apte a cada persona.
Una nova forma de visitar i gaudir del paisatge dels Ports i descobrir tots els pobles que la conformen.

Els interessats en fer la ruta poden obtindre informació detallada gràcies a panells informatius i tríptics editats per la Mancomunitat dels Ports.

 

Participació