Maria Mingorance - Articles d'opinió

Soc Maria Mingorance López i soc de la Sénia, encara que la meua vida últimament ha estat repartida per diversos territoris, suposo que per la meua naturalesa inquieta. Estic graduada en Educació Infantil i Primària i actualment estic cursant una formació professional d'interpretació a l'escola Nancy Tuñon, a Barcelona. Això no són sinó proves d'allò que més m'agrada, l'educació i l'art (en totes les seus vessants, des de la poesia, a la música, la dansa i el teatre). Ambdós són eines imprescindibles per sacsejar pensaments i fomentar el canvi social.

04/04/2021
«Veure 'Lorquianas' recitar em va recordar un dels tants sentits de l'art, l'art com a lloc de trobada, amb un mateix i amb els altres»
18/02/2021
«Irresponsable i violent és seguir vivint en el silenci, és deixar que l'ocupe el feixisme i el seu odi»
12/02/2021
«Els catalans fem coses i volem que ens passen coses i és això el que ens està negant la realitat actual. Tanmateix, pareix que som resilients i que tenim capes i capes per cobrir-nos»
01/02/2021
«Quines són les dinàmiques del poder? la ceguesa, la distància i el narcisisme»
16/01/2021
«Hi ha gent, afortunadament, que aconsegueix barrar el pas a este pessimisme col·lectiu i que d'una barraca en fan un castell»
23/12/2020
«Estes festes apel·lo a l'esperit del Tió, caguem-nos en tot, si ho necessitem, aprofitem el grup bombolla per ser i dir com ens sentim sense postals que ho adornen»
18/11/2020
«Li he girat la cara a l’actualitat i m’he soltat dels fils de Twitter. El resultat ha estat favorable per a la meua salut mental»
28/10/2020
«Amb tantes llibertats retallades arbitràriament ens obligueu a viure en nits més llargues, més soles i amb molta més desesperança»
20/10/2020
«Avui li escric als paisatges del meu abstracte perquè el concret és tan avorrit i trist com un pis d'estudiants sense estudiants»
07/10/2020
«Pareix que la repetició d’un mot pot acabar amb la seua erosió fins arribar al no res o, pel contrari, amb el seu afilament i, per tant, amb la seua capacitat d’incisió»
Pàgina 1 de 3