Autor/a
Assumpta Arasa

Assumpta Arasa

Pintora, psicòloga i activista

Soc pintora, psicòloga i activista... Amb el cor a les Terres de l'Ebre i la vista posada en allò que succeeix al meu entorn i prenent-ne part activa, reflexiono i aprenc cada dia més de què és això de la vida.

21/12/2020

​Què farem?

«Sé que és molt complicat, un malson per a tothom, també per als polítics i els qui han de gestionar aquesta crisi, però estaria bé que s’intentés donar unes directrius més clares i evitar una mica, d’aquesta manera, tant de dolor»

16/11/2020

​Un altre Nadal

«Fa temps que el Nadal és una excusa per no pensar en nosaltres i en com va la nostra vida. Aquest any proposo fer una altra cosa»

19/10/2020

​Estimem-nos, cuidem-nos

«Ja res tornarà a ser el mateix, però de veritat tot anava tan bé i era tan bo? Potser ara és hora de repensar la nostra societat i centrar-nos en el que tenim prop, les coses petites»

21/09/2020

​Perquè ja fem 20 anys

«En aquesta lluita, hem après que podem alçar la veu plegades i reclamar els nostres drets, també aquí, al sud del sud»

20/07/2020

​Un dia a la platja del nostre Delta

«No es tracta de mirar malament el que ve de fora. Aquella persona que necessita, més que mai, escapar de la ciutat grisa i solitària i banyar-se en les nostres platges úniques»

15/06/2020

Trobar-nos a la fresqueta

«Per què ja no sortim al carrer? Amb la televisió i l'aire condicionat hem après a viure amagats i amagades en cases de finestres tancades»

05/05/2020

Tornar a la normalitat

«Hem sigut madurs i hem seguit majoritàriament les instruccions, però som poble i volem ser lliures, també d'imposicions incoherents»

28/04/2020

Ens tornarem a besar?

«Un cop acabi la pandèmia, seria bo veure a la persona del davant com una amiga que ens ofereix una oportunitat de millorar física, social i psicològicament»

22/04/2020

Normalitat, quina normalitat?

«La meva darrera pregunta és: val la pena que intentem tornar a la normalitat que teníem o millor en creem una de millor?»

15/04/2020

Fem confiança

«El gest d'aplaudir els i les treballadores sanitàries a les vuit del vespre el veig insuficient i, fins i tot, quelcom hipòcrita»

03/04/2020

Evitem els malentesos

«Toca mantenir la calma. Tornar a programar activitats diàries, exercici, temps de treball i de lleure»

02/04/2020

Avui parlem de dol

«Davant d'una pèrdua, amb la mort d'algú que estimem o davant del trencament d’una parella, el quedar-nos sense feina, etc., sempre ens queda una sensació de buidor»

01/04/2020

Parlem dels adolescents

«Una mare em deia entristida que el seu fill li havia dit que abans li agradava la casa, però que ara s’havia convertit en una presó. Em preguntava què podia fer?»

El més llegit