cuina
15/06/2021
La festa tindrà lloc aquest dissabte, 19 de juny, a les instal·lacions de la Fundació Plegadis
27/05/2021
18/03/2021
La primera edició de les jornades professionals comptarà amb la participació de 15 xefs de renom, del 21 al 23 de març
22/01/2021
Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona, Villa Retiro de Xerta i el Quatre Molins de Cornudella del Montsant, convidats d’honor en la presentació del projecte trimestral de l’alumnat de Grau Superior de l’Escola d’Hoteleria a l’Institut Dertosa
23/09/2020
Del 25 de setembre al 25 d’octubre arriben les dinovenes Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
06/05/2020
Catorze establiments oferiran menús complets amb un ampli ventall gastronòmic
08/01/2020
La jove cuinera calera treballa al restaurant Lasarte de 3 estrelles Michelin i col.labora al programa cuines de TV3
21/11/2019
Fran López (Villa Retiro i Xerta Restaurant), Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L'Antic Molí) s'han tornat a fer amb el preuat reconeixement
20/11/2019
Cuiners del Col·lectiu de Cuina i productors agroalimentaris participen en demostracions dins la fira referent del sector
05/11/2019
El xef Fran López i Villa Retiro Grup són els encarregats del sopar posterior a l’entrega dels guardons
09/10/2019
Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya
06/09/2019
Tots els cursos són organitzats per l’empresa E-forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre
24/07/2019
La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya
04/04/2019
Un acord amb l’Institut Dertosa permet que estudiants de cuina puguen formar-se al Master en Gastronomia amb el xef Fran López, dos estrelles Michelin
14/03/2019
La trobada anual de les Cuineres i cuiners Km0 de Catalunya, vinculats amb la comunitat Slow Food, serà dilluns 18 de març al port pesquer
19/02/2019
Aguaita.cat sorteja 4 lots, cadascun amb 2 tíquets de restaurant i un del tast popular de l'Ajuntament d'Amposta
13/12/2018
El territori disposa actualment de només unes 5.000 places malgrat el potencial de creixement dels sector vinculats al turisme
22/11/2018
Fran López (Villa Retiro i Xerta Restaurant), Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L'Antic Molí) consoliden el seu lloc a l'Olimp de la cuina
08/11/2018
Un total d'onze restaurants oferiran els menús de les Jornades del 9 al 25 de novembre
31/10/2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
24/10/2018
Productes ebrencs com l'oli, el crestó, el marisc i l'arròs van ser els protagonistes de les jornades
16/10/2018
La primera edició de les jornades de cuina ebrenca tindrà lloc a Horta de Sant Joan els dies 22 i 23 d’octubre
08/10/2018
La jornada tindrà lloc el 24 d'octubre, a partir de les 10 del matí
04/09/2018
Hi han participat més de 600 alumnes de 82 escoles de tot l’Estat
29/08/2018
Pesca i turisme es fusionen amb l’experiència de sortir a la mar amb una embarcació de pesca tradicional com a activitat paral·lela
31/07/2018
El programa de cuina de TV3 ha visitat el Restaurant Casa Ramon, El Faro Casa Gemma i les Noves Algues
20/07/2018
Pilar Poy
Fresc, en conserva –el més consumit és l’escabetxat- i fins i tot congelat, el musclo és molt agraït de cuinar
26/06/2018
Restauradors i Ajuntament fan balanç sobre què ha suposat la constitució d'este grup gastronòmic
21/06/2018
El curs ha estat tot un èxit de participació i ja es planifiquen futures formacions en la mateixa temàtica
09/06/2018
La diada servix per concloure les Jornades Gastronòmiques i també coincidix amb la Festa del Mar, amb descomptes per practicar activitats aquàtiques
Pàgina 1 de 0