Creta
15/05/2022
Àlvar Llobet
El director general d’empreses agroalimentàries, qualitat i gastronomia, Joan Gòdia, destaca que el sector necessita trobar un relat i treballar per prestigiar el producte per augmentar-ne el consum intern
14/05/2022
Àlvar Llobet
Empresaris i oleïcultors catalans prenen nota de les innovacions vistes en un viatge professional a l’illa de Creta i es conjuren per bastir un relat sobre l’oli que li doni valor afegit
13/05/2022
Àlvar Llobet
Productors i empresaris de l’illa grega de Creta evolucionen els processos amb nous mètodes de fertilitzants i maquinària a partir d’una base de recol·lecció tradicional com es feia fa un segle
12/05/2022
Àlvar Llobet
Empresaris i oleïcultors visiten l’illa grega en un viatge organitzat pel Departament d’Acció Climàtica per contrastar estratègies i mètodes de producció per modernitzar el sector i prestigiar el producte
Pàgina 1 de 1