Tomeu Penya subtituïx Maria del Mar Bonet al Tradicionàrius de Roquetes

Una faringitis aguda amb afonia greu ha obligat a la cantant mallorquina a suspendre el concert

El mallorquí Tomeu Penya en una imatge d'arxiu
El mallorquí Tomeu Penya en una imatge d'arxiu | Marta Maseras
Redacció
25 d'agost del 2017
Actualitzat el 29 d'agost a les 16:20h
El músic mallorquí Tomeu Penya substituirà este dissabte Maria del Mar Bonet en el cartell del Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre, que acollirà l’Hort de Cruells de Roquetes. Una faringitis aguda amb afonia greu ha obligat a la cantant mallorquina a suspendre el concert, segons informa l'organització.

El festival començarà a les  21.00 h amb el primer concert dels Grallers de Roquetes i Joseret amb la seua rondalla. El grup Solk obrirà la nit amb la primera actuació musical i també presentaran un disc i un llibre. Després arribarà el concert de Tomeu Penya. Els Quicos oferiran a continuació un concert de fusió amb una rondalla i una xaranga amb la Suc d'Anguila (amb els quals fa uns mesos que hi treballen i han estat uns dels convidats en el seu darrer àlbum No tinc diners) i Guardet, lo cantador. Finalment, hi haurà una sessió de ball amb la Viu-viu: un grup de ball liderat per Eduard Casals i Cati Plana.

Esta edició celebra els 24 anys de Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre i ret homenatge als 30 anys de Tradicionàrius dels Països Catalans.