La comunitat islàmica d'Amposta condemna el terrorisme en una concentració

L'acte va ser al voltant de les 18 hores d'este diumenge i va renuir una trentena de persones

Imatge de la concentració, el diumenge dia 20 d'agost, a les 18.00 hores
Imatge de la concentració, el diumenge dia 20 d'agost, a les 18.00 hores | Cedida
Elena Navarro
21 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:22h
Sota el lema “Islam i pau”, una trentena de persones de la comunitat islàmica d’Amposta van acudir a les 18 hores d’este diumenge davant la mesquita de la capital del Montsià per condemnar els actes terroristes perpretats els últims dies a Barcelona i Cambrils.

Mohamed Iauguel, representant de la comunitat islàmica del municipi, ha defensat en declaracions per l’aguaita.cat que estan "en contra del terrorisme, que no té res a veure amb la nosaltres”. “També volem conscienciar a la gent, sobretot als joves i als nens que això és una cosa greu i que ens perjudica més a nosaltres que a ningú”, ha subratllat.

Iauguel assegura que arran dels últims episodis terroristes la seua comunitat ha sofert alguns actes de discriminació “que no són greus”. “Alguns companys, el meu xiquet mateix, han patit insults”, diu Iauguel, tot afegint que “ho entenem, és una reacció normal”. Per estos motius, han demanat precaució als membres de la seua comunitat, sobretot per la nit, “fins que passe una mica el temps”.

Està prevista una concentració amb més impacte, a la plaça de l’Ajuntament, per a què “realment la gent se n’entere que no estem d’acord”, conclou Iauguel.