L'INCASÒL ven una nova parcel·la del polígon Catalunya Sud a l'empresa de fertilitzants Hilfe Agrotechnical

Es tracta d’un terreny amb una superfície de més de 5.000m²

Imatge del sector Catalunya Sud de l'INCASÒL, a l'Aldea i Tortosa
Imatge del sector Catalunya Sud de l'INCASÒL, a l'Aldea i Tortosa | Cedida
Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat el 16 de juny a les 10:18h
L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut a l’empresa Hilfe Agrotechnical la parcel·la número 4.2 del sector Catalunya Sud, que s'estén entre l’Aldea i Tortosa i té una superfície de 5.103m². La compra d'estos terrenys significa, per a l'empresa, un augment del 125% de la seua superfície industrial, que passa a ser de 9.000m².

La companyia -que ja va adquirir una altra parcel·la de l’INCASÒL al mateix sector l’any 2012- preveu, amb esta compra, ampliar les seues instal·lacions per obrir noves línies de producció.

Hilfe Agrotechnical és una empresa pionera a les Terres de l’Ebre en el sector industrial que dissenya i desenvolupa fertilitzants d’alta tecnologia per a aconseguir, segons afirma l'INCASÒL en una nota de premsa, “una l’agricultura sostenible i equilibrada”.

El sector industrial Catalunya Sud està situat a cavall dels municipis de Tortosa i l’Aldea, entre la carretera C-42, el Camí del Ranxero i el barranc dels Pixadors. L’empresa compta amb una superfície de 136 hectàrees de les quals 82,6 corresponen al territori de Tortosa, i 53,4, al de l’Aldea.

Actualment, INCASÒL disposa de vuit parcel·les més en este sector que sumen un total de 260.048m² de superfície i són destinades a la indústria aïllada.