El Matarranya acollirà una jornada per posar en contacte empresaris dels Tres Territoris

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat un autobús per a traslladar els agents econòmics de la comarca que participaran a l'intercanvi, el 15 de maig

L'intercanvi professional tindrà lloc el proper 15 de maig.
L'intercanvi professional tindrà lloc el proper 15 de maig. | Cedida
Redacció
06 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:09h
La comarca del Matarranya serà la seu l'intercanvi professional dels Tres Territoris (Matarranya, Morella i Terra Alta) de 2017, que tindrà lloc el divendres 15 de maig. Esta activitat, de periodicitat anual, té com a objectiu posar en contacte empresaris dels territoris esmentats i conèixer les potencialitats dels diferents municipis i comarques que formen part del projecte.

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat un autobús per a traslladar al Matarranya els agents econòmics de la comarca que participaran a l'intercanvi. L'expedició terraltina partirà a les 8 del matí i els actes s'iniciaran una hora més tard a l'institut de secundària Matarranya, de Vall-de-roures, on es vistarà l'espai de formació professional bàsica i grau mitjà de cuina i restauració. Seguidament s'efectuarà una passejada pel nucli antic de la capital del Matarranya i es farà una visita al seu castell monumental.

A continuació tindrà lloc un recorregut per la ruta dels túmuls funeraris ibèrics i es visitrà el poblat ibèric de Sant Antoni, a Calaceit. El dinar tindrà lloc a l'ermita de Sant Cristòfol d'esta localitat i, posteriorment, s'efectuarà un recorregut pel municipi calaceità.

L'any 2013, es va posar en marxa el projecte 'Tres Territoris', una iniciativa conjunta entre Morella, la Comarca del Matarranya i la Terra Alta, amb l'objectiu de potenciar el turisme, les relacions comercials i establir sinergies socioeconòmiques en els tres territoris. Totes les iniciatives que es duen a terme, estan agrupades sota el lema 'Tres Territoris, una sola terra'.