municipal

Movem Tortosa farà una auditoria popular per millorar l'estat de l'enllumenat públic de la ciutat

La campanya 'Movem l'enllumenat' es durà a terme durant els propers dos mesos

per Redacció , Tortosa, 14 de març de 2017 a les 16:12 |
El portaveu de Movem Tortosa a l'Ajuntament, Jordi Jordan, en una foto d'arxiu. | S. Berbís
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Movem Tortosa, a través del seu portaveu a l'Ajuntament, Jordi Jordan, ha presentat este dimarts la campanya Movem l'enllumenat, que es durà a terme durant els propers dos mesos. Jordan, acompanyat de la resta de membres del grup municipal, ha assenyalat que esta campanya té com a objectiu que es convertisca en una auditoria popular de l'estat de l'enllumenat públic a Tortosa, ja que "la majoria dels carrers estan a fosques per sota dels valors òptims i les faroles amb un estat inadequat de manteniment", ha informat la formació municipal en un comunicat.

Després de molts mesos constatant les queixes de la ciutadania amb relació a la "manca de llum a molts dels carrers, places, passos de vianants de la ciutat i falta de manteniment", des de Movem Tortosa i amb la col·laboració d'un grup d'enginyers, s'inicia ara, un cop realitzada la feina prèvia, esta campanya on a través de la participació de la ciutadania tortosina i dels seus pobles, es voldrà aconseguir els resultats reals, i no de percepció, de l'estat de l'enllumenat a Tortosa.


Així doncs, Jordan ha explicat que a través de la pàgina web del grup municipal i entrant a l'apartat movem l'enllumenat, qui vulgue participar, sempre de manera anònima, podrà fer-nos arribar la problemàtica omplint el formulari, i un cop rebuda, es farà la comprovació amb els mitjans tècnics disponibles per a la campanya, quedant reflectit al mapa de la ciutat el resultat i podent-se consultar per comprovar si este és correcte o deficient.

Per finalitzar, este resultat serà transmès a l'equip de govern de Tortosa per a què exigisca a l'empresa adjudicatària del servei de l'enllumenat que realitze les millores adequades.

 

Participació