municipal

S'inicien les obres de millora del passeig del Pont de Móra d'Ebre

L'actuació té una durada estimada de tres mesos i s'ha començat avui dimarts

Passeig del Pont de Móra d'Ebre. | Google Street View
per Redacció, Móra d'Ebre | 7 de març de 2017 a les 16:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres de millora del passeig del Pont de Móra d'Ebre, que tindran una durada estimada de tres mesos, s'han iniciat este dimarts. Segons ha informat el consistori, este passeig ha patit un deteriorament del paviment a causa dels anys, de l'ús continuat com a emplaçament del mercat no sedentari de la població i de l'efecte de l'arbra.

Amb este obres es pretén urbanitzar tota la zona del passeig en el marc de l'ordenament de la façana fluvial del municipi, que ja s'ha iniciat amb les obres d'enjardinament de l'illa de Saurí i que tindrà, com a element final, la passera que s'ha d'ubicar damunt del barranc de Faneca amb l'objectiu d'unir les dos actuacions anteriors. La nova façana fluvial seguirà la imatge que ja es va definir el la urbanització del passeig de l'Ebre.


Les obres que s'inicien avui dimarts tenen una superfície d'actuació de 2.754 metres quadrats i una llargada longitudinal de 144 metres, entre el pont de les arcades i la font davant de la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. En una primera fase es retirarà l'arbrat existent, que serà reposat amb noves espècies vegetals més adequades al territori. Posteriorment, s'actuarà per millorar l'estat de la pavimentació de la zona d'actuació. També està previst retirar la glorieta situada al tram final del passeig i no hi ha prevista cap actuació a l'aglomerat asfàltic que es va adequar fa pocs anys.

Les obres seran executades per l'empresa concessionària del concurs del mercat municipal, tal com es recull a les bases de licitació.

 

Participació