salut

El servei de la Unitat d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva s'estén a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta

Els dijous a la tarda les noies i nois menors de 25 anys seran atesos al CAP de Móra la Nova

per Redacció , Móra la Nova, 6 de març de 2017 a les 19:07 |
Façana del CAP de Móra la Nova. | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unitat d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva l'ICS (ASSIR) a Terres de l'Ebre amplia la seua cartera de serveis al jovent de les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. La Tarda Jove és un servei per a noies i nois menors de 25 anys, on es proporciona consell afectiu, orientació i assessorament sobre sexualitat, consell reproductiu, consell contraceptiu, prevenció càncer coll d'úter, consell preconcepcional, prevenció de comportaments de risc, consell i prevenció d'infeccions de transmissió sexual, educació afectiva sexual grupal, entre d'altres. La consulta està atesa inicialment per una llevadora, és gratuïta i confidencial. A partir d'este dijous s'oferirà al CAP de Móra la Nova en horari de 18 a 20 hores.

Al servei Tarda Jove s'hi pot anar individualment, en parella o en grup, dins l'horari establert sense necessitat de cita prèvia. L'ASSIR Terres de l'Ebre també oferix de fa anys la Tarda Jove per als joves de tot el territori al CAP Baix Ebre de Tortosa els dilluns a la tarda.

 

Participació