Setanta instagramers promocionen La Ràpita en una trobada d'àmbit mundial entorn a la gastronomia

Este diumenge van penjar 300 fotografies de La Ràpita a Instagram

Imatge guanyadora del concurs d'Instagram #LaRapitaTrip
Imatge guanyadora del concurs d'Instagram #LaRapitaTrip | @Dasanes77
Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:45h
Una setantena d’instagramers d’arreu de Catalunya, el País Valencià i l’Aragó van reunir-se ahir a La Ràpita en motiu de la Woldwide Instameet #WWIM14, una trobada anual que es du a terme de forma simultània en totes les comunitats d'igers del món i que enguany s’ha centrat en la gastronomia.

En una nota de premsa, l'Ajuntament ha informat que a La Ràpita, únic punt de Catalunya on es feia, la trobada va estar organitzada per la regidoria de Turisme i l’Estació Nàutica, de la mà de la comunitat ebrenca Igersebre. Els participants, entre els quals n’hi havia alguns de molt populars i influents en esta xarxa social, van fer diverses activitats a la localitat i van publicar desenes d’imatges del municipi i la seva cuina.

Només durant la jornada d’ahir es van penjar 300 fotografies de La Ràpita a Instagram, que se sumen al miler que s’han generat en el concurs #LaRapitaTrip que s’ha dut a terme en les últimes setmanes.

"Ha estat una de les accions promocionals més rellevants de Turisme La Ràpita i l’Estació Nàutica, tenint en compte que avui en dia les xarxes socials tenen una presència molt important a la societat i s’han convertit en una de les principals fons d’informació per als turistes", ha apuntat el coordinador de l’Estació Nàutica de La Ràpita Jordi López.

També la regidora de Turisme, Rosa Anglès, ha valorat l’acció d’ahir com "una gran oportunitat per difondre els valors turístics de la nostra població d’una manera molt gràfica i entre una comunitat que integra milions d’aficionats d’arreu del món, que a més tenen molta influència entre la gent que busca destinacions atractives".

Premi del concurs #LaRapitaTrip 

Participants a la trobada d'instagramers diumenge. Foto: Cedida


Els 70 inscrits que es van registrar en només dos hores -fet que va obligar a ampliar la previsió inicial, de 30 persones-, ja van començar a penjar ahir a Instagram les imatges amb l’etiqueta de #turismelarapita. Les van captar en una jornada en la que van fer diverses activitats: a les 10 del matí van sortir en vela lleugera per la badia dels Alfacs; més tard van fer una degustació de musclos i ostres a sobre de la musclera de Musclarium, on van aprendre com se sembra este marisc i el van poder tastar al mateix lloc on es produeix; després van dinar una degustació d’arrossos, coincidint amb les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs, i es va procedir a fer l’entrega del premi del concurs d’Instagram LaRàpitaTrip, que s’ha dut a terme entre el 25 d’agost i el 15 de setembre, a iniciativa de Turisme la Ràpita i l'Estació Nàutica, i que ha generat un miler d’imatges del municipi en esta popular xarxa.

El fotògraf de natura i viatges David Sangüesa, que signa a Instagram com a @Dasanes77, ha resultat guanyador del concurs LaRàpitaTrip amb una imatge que mostra una barca al bell mig d’una badia del Alfacs gairebé onírica, amb l’aigua tan calmada que sembla aturada en el temps. L’autor de la fotografia guanyadora es va emportar una escapada per a dos persones a La Ràpita, que inclou una nit d'allotjament i una activitat (Ruta de les Muscleres amb degustació d'ostres i musclos).