Guanya sopars per a dos persones penjant fotografies de l’Ebre Terra de Vent a Instagram

Penja les teues imatges del festival amb l'etiqueta #instaebrevent2016 i participa al Concurs de Fotografia Instagram

Pugeu les vostres imatges amb l’etiqueta #instaebrevent2016.
Pugeu les vostres imatges amb l’etiqueta #instaebrevent2016. | Shatra Dili
Redacció
27 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:37h
Voleu guanyar un sopar per a dos persones al restaurant Lo Safareig de Tortosa o a Lo Bar de l’Ermita de la mateixa ciutat? A partir de l’1 de setembre podeu pujar imatges a Intagram relacionades amb el programa d’actes del Festival Terra de Vent i participareu en el Concurs de Fotografia Instagram 2016, convocat per l’organització del certamen amb la col·laboració d’aguaita.cat. Cal que sigueu seguidors del perfil d’Instagram ebreterradevent i que pugeu les vostres imatges amb l’etiqueta #instaebrevent2016. El festival es desenvoluparà a Tortosa els dies 1,2,3 i 5 de setembre i també a Benifallet el 10 de setembre, a Deltebre el 17 de setembre i a l’Ampolla el 24 de setembre.

Per aspirar als premis, cal participar entre l’1 de setembre i el 10 d’octubre, dia en què es tancarà el termini per pujar les imatges que feu del festival. El primer premi és un sopar per a dos persones al restaurant Lo Safareig de Tortosa, i el segon, un sopar per a dos persones al bar de l’Ermita (Mig Camí, Tortosa). El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dissabte 22 d’octubre de 2016, tenint en compte les imatges que hagen rebut mes likes fins al dia 19 d’octubre de 2016 a les 00:00 hores per fer una primera selecció. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer a www.aguaita.cat i a la web www.ebreterradevent.com

A més, la imatge guanyadora serà la base del cartell i imatge del Festival Ebre Terra de Vent en la seua edició 2017, i les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2016 podran formar part d’una exposició pública durant els dies de celebració del Festival Ebre Terra de Vent de l’any vinent.

Podeu trobar més informació i les bases del concurs clicant aquí.

Per conèixer el programa d’actes del festival, cliqueu aquí.