Els ampostins Joan Roca i Josué Subirats, entre els sis finalistes del concurs de Dj 'Vive Ahora Talent'

Redacció
17 de gener del 2016
Actualitzat el 18 de gener a les 11:28h
Joan Roca, en una imatge promocional al concurs.
Joan Roca, en una imatge promocional al concurs. | Cedida

L’equip ampostí format pel Dj Joan Roca I pel fotògraf Josué Subirats competirà a la gran final del concurs per a futurs talents ‘Vive Ahora Talent’, després d’haver aconseguit superar totes les fases prèvies. El concurs està organitzat per Ron Barceló & Desalia Music, amb la intenció de captar nous talents del món de la música electrónica. L’equip de Joan Roca és l’únic en tota Catalunya que ha aconseguir entrar a la final, per  a la qual s’han classificat sis equips dels 400 que van iniciar el concurs. El guanyador podrà formar part de la festa Desalia que se celebrarà del 16 al 23 de febrer a la República Dominicana, al programa de la qual formaran part Supersubmarina, NajwaJean, Blasterjaxx, Albert Neve, Abel Ramos, JP Candela y Alex Som.

Tal com han explicat els  participants ampostins, ha estat un concurs on s’ha tingut que superar set reptes. El primer era saber-se vendre, el segon, dur a terme una sesió de música electrónica, el tercer va ser promocionar-se pels mitjans de comunicación, el quart  gravar un videoclip, el cinquè aconseguir una foto amb 50 fans propis, el sisè anar a la llar del jubilat i grava a deu persones grans ballant música electrónica i el setè crear un ‘remix’ amb una de les cansons oficials de Desalia Music. Els altres cinc equips finalistes provenen de Valencia (Red Noise), Granada (Sicktapes), Cáceres (Muzzak), Cádiz (HolyBoyz) i Málaga (Nap Team).

La final es durà a terme el proper dijous 21 de gener a Madrid i els aspirants hauran de provar el seu talent enfrontant-se a la prova de punxar en directe a una discoteca de la ciutat. Com a finalista, l’equip ampostí ja ha guanyat diversos premis, així com entrar a formar part de la cartera de dj’s de Ron Barceló en les seues festes.