La UEC rehabilita el refugi de Cova Cambra

per Redacció , Tortosa, 28 d'octubre de 2015 a les 17:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El refugi està al costat de la pista forestal que du a Cova Cambra. Foto: UEC Tortosa


La Unió Excursionista de Catalunya (UEC-Tortosa) ha rehabilitat i gestionarà el refugi de Cova Cambra, situat a la Mola de Catí, dins del Parc Natural dels Ports, després que l’Ajuntament de Tortosa, que n’és el titular, n’haja cedit la gestió a l’entitat per un període de 25 anys. El consistori, segons ha informat en una nota de premsa, ha col·laborat en el finançament de material per tal que el refugi puga estar operatiu i obert de manera permanent al servei dels excursionistes i, en particular, dels espeleòlegs que freqüenten esta zona caracteritzada per la varietat i interès de les seues coves.


Esta casa, que està al costat de la pista forestal que duu fins a Cova Cambra, la feien servir antígament els treballadors de la fusta dels Ports. La UEC Tortosa informa a la seua pàgina web que el refugi estarà obert a partir del 2 de novembre.

 

Participació