Un gran repte per endavant

per Aguaita.cat , 8 de novembre de 2012 a les 19:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aguaita.cat vol ser això sobretot, un espai comú on la societat de les Terres de l'Ebre s'hi puga trobar i participar, on s'hi veja reflectida i senti la necessitat i el compromís d'intervenir-hi. Un mitjà social que utilitze les xarxes per estar en contacte amb els seus lectors, per tocar la seua realitat, per absorbir i interactuar, per avançar segurament molt poc a poc, en consonància amb la societat de la que forma part, i per defensar els interessos comuns, els del progrés, el territori, el riu, el patrimoni i la història que encara s'ha de viure i escriure.
Aguaita.cat vol també recuperar el paper fiscalitzador que ha de tenir un mitjà de comunicació enfront als poders públics. No surt de bades el 9N, coincidint amb l'inici d'una campanya electoral crucial per al nostre país. Perquè vol ser testimoni de primera mà, i transmetre i processar el que vegi, d'aquests comicis d'uns temps tan incerts com esperançadors, i per seguir de prop aquells que ens governaran en aquests anys crucials, els que ens hauran de retre comptes a cada tram del camí.

Els mitjans són modestos i els ideals grans, així que no serà fàcil, però ningú havia dit que cap repte ho siga. Esperem que feu vostra aquesta nova eina de comunicació i que complisca les vostres expectatives, que poden anar encaixant en aquesta fase de proves que iniciem amb tota la il·lusió que mereixen els temps.

 

Arxivat a:
Editorial