1 de 10
Jornades Gastronòmiques

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre fins al 17 de desembre

Enguany participen fins a set restaurants del municipi

Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
per Aguaita.cat, Deltebre | 5 de desembre de 2023 a les 14:00 |
Deltebre enceta el mes de desembre presentant una nova edició de les  Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa, les quals complixen la seua segona edició i que es projecten, com ha remarcat el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco  Castro, amb la “voluntat de realçar un producte de primera qualitat, però també d’enfortir i  dinamitzar les propostes dels diferents restauradors i restauradores que formen part  d’estes jornades”. 

Enguany participen fins a set restaurants del municipi, els quals presenten menús que oscil·len  entre els 23,90 € fins als 45 €. Els restaurants participants són: Mas Prades, Delta Hotel, Les Dunes, Lo Mut, la Cuineta d’en Sergi, Tramontano i Lo Raconet de Fermin. Tota la informació  relacionada amb els menús es pot consultar al web http://www.deltebre.cat


Estes jornades clouen el cicle gastronòmic que impulsa l’Ajuntament de Deltebre,  conjuntament amb l’associació FECOTUR. Més enllà de Mescla, enguany s’han organitzat les  jornades gastronòmiques de l’arròs, de l’ànec i el collverd, del musclo, de la closca i l’ostra arrissada, i també el Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre. 

 

Participació