Deltebre enceta el mes de desembre presentant una nova edició de les JornadesGastronòmiquesdelPeixdeBassa, les quals complixen la seua segona edició i que es projecten, com ha remarcat el tinentd’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, amb la “voluntat de realçar un producte de primera qualitat, però també d’enfortir i dinamitzar les propostes dels diferents restauradors i restauradores que formen part d’estes jornades”.
Enguany participen fins a setrestaurants del municipi, els quals presenten menús que oscil·len entre els 23,90 € fins als 45 €. Els restaurants participants són: MasPrades, DeltaHotel, Les Dunes, LoMut, laCuinetad’enSergi, Tramontano i LoRaconetdeFermin. Tota la informació relacionada amb els menús es pot consultar al web http://www.deltebre.cat
Estes jornades clouen el ciclegastronòmic que impulsa l’AjuntamentdeDeltebre, conjuntament amb l’associació FECOTUR. Més enllà de Mescla, enguany s’han organitzat les jornadesgastronòmiquesdel’arròs, de l’ànec i el collverd, del musclo, de la closca i l’ostraarrissada, i també el VoltaiTapa’t, la rutadetapes per Deltebre.
Tornen les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre fins al 17 de desembre
Enguany participen fins a set restaurants del municipi
05
de desembre
del
2023
Actualitzat
el
13
de març
del
2024
a les
16:25h
El més llegit