Tornen les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre fins al 17 de desembre

Enguany participen fins a set restaurants del municipi

Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Aguaita.cat
05 de desembre del 2023
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 16:25h

Deltebre enceta el mes de desembre presentant una nova edició de les  JornadesGastronòmiquesdelPeixdeBassa, les quals complixen la seua segona edició i que es projecten, com ha remarcat el tinentd’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco  Castro, amb la “voluntat de realçar un producte de primera qualitat, però també d’enfortir i  dinamitzar les propostes dels diferents restauradors i restauradores que formen part  d’estes jornades”. 

Enguany participen fins a setrestaurants del municipi, els quals presenten menús que oscil·len  entre els 23,90 € fins als 45 €. Els restaurants participants són: MasPrades, DeltaHotel, Les Dunes, LoMut, laCuinetad’enSergi, Tramontano i LoRaconetdeFermin. Tota la informació  relacionada amb els menús es pot consultar al web http://www.deltebre.cat

Estes jornades clouen el ciclegastronòmic que impulsa l’AjuntamentdeDeltebre,  conjuntament amb l’associació FECOTUR. Més enllà de Mescla, enguany s’han organitzat les  jornadesgastronòmiquesdel’arròs, de l’ànec i el collverd, del musclo, de la closca i l’ostraarrissada, i també el VoltaiTapa’t, la rutadetapes per Deltebre.