El famós personatge de videojocs Super Mario Bros serà el protagonista del Nadal a Amposta

El tret de sortida el marcarà l’encesa de llums a càrrec de l’alumnat de les corals infantils, el dimarts 5, a la plaça Ramon Berenguer IV

Amposta donarà el tret de sortida a les festes nadalenques este dimarts 5 de desembre.
Amposta donarà el tret de sortida a les festes nadalenques este dimarts 5 de desembre. | Cedida
Redacció
04 de desembre del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:49h

El famós personatge de videojocs Super Mario Bros serà el protagonista de les activitats del "Super Nadal" d’Amposta, que s’allargaran fins al 6 de gener. El tret de sortida el marcarà l’encesa de llums de Nadal a càrrec de l’alumnat de les corals infantils, el dimarts 5, a la plaça Ramon Berenguer IV. Com ja és tradició, les activitats al voltant de la Fira de Mostres donaran pas a més d’una trentena d’actes entre els quals hi ha el Mercat de Santa Llúcia, l’activitat solidària "Anem a buscar el tió", la Caseta de Nadal, l’entrega de cartes al Pare Noel o l’arribada pel riu de Ses Majestats els Reis d’Orient. "Comença l’època més màgica de l’any que, de nou, hem preparat de forma transversal entre totes les regidories, però també amb la implicació de diferents comunitats culturals, entitats i organitzacions de la ciutat", deia l’alcalde, Adam Tomàs.

Per tal que tots els xiquets i xiquetes puguen gaudir de les activitats, s’ha preparat un programa que té en compte la diversitat. D’esta manera, hi ha actes adaptats com els trams sense so i llums de les cavalcades del Pare Noel i els Reis o la gestió de cues ràpides, així com que els caramels seran sense gluten o que bona part de la decoració s’ha elaborat amb la col·laboració de l’Associació de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, APASA i la Residència i Centre de dia de la Gent Gran d’Amposta.

Entre les activitats destacades hi ha la representació teatral de "Els pastorets", el 16 de desembre o el 25è Mercat de Santa Llúcia i les activitats solidàries "Anem a buscar el tió", el diumenge 17, i el concert "Amposta amb cor", el dia 23. D’altra banda, la Caseta de Nadal s’obrirà el dissabte 23 al matí, mentre que el Pare Noel arribarà el diumenge 24. A més, l’últim dia de l’any s’ha organitzat la cursa solidària Sant Silvestre i la Sant Silvestre Infantil. Finalment, el dia 1 vindrà el carter reial per recollir les cartes a la plaça de l’Ajuntament i, el divendres 5, Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran pel riu Ebre.

Activitats del Poble Nou del Delta

Les xiquetes i xiquets del Poble Nou també podran gaudir del seu programa d’activitats de Nadal, on hi ha des d’un taller per decorar el poble, l’encesa de llums i xocolatada o l’activitat "Anem a buscar el tió", a més d’un pessebre vivent o l’arribada del Pare Noel i dels Reis Mags.

Aviat es publicarà el programa amb totes les activitats.

Arxivat a