El deltebrenc Joan Ferré guanya el tercer torneig de la Lliga Nacional de Força a Ciudad Real

Intentarà revalidar a l'Hospitalet de l'Infant el títol de campió de la Lliga Nacional de Força

Joan Ferrer en una de les proves del Tercer Campionat de Força Estatal celebrat a Ciudad Real este cap de setmana | Lliga Nacional de Força
Aguaita.cat
04 de desembre del 2023
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 16:25h

El deltebrencJoanFerrer, actual campió de la LligaNacionaldeForça ha tancat la classificació general a dalt de tot, després d'imposar-se al TercerTorneigdeCiudadReal, celebrat este cap de setmana.

Després d'un dur torneig, JoanFerrer ha retallat l'avantatge que li portava el jove GianlucaArdenghi, que ha estat segon, i es queda a només cinc punts per afrontar el QuartTorneigFinaldelaLligaNacionaldeForça2023, que se celebrarà el divendres 22 de desembre a l'Hospitaletdel'Infant.

És la primera vegada en la història de la Lliga Nacional de Força, en la qual s'arriba a l'últim torneig amb tan poca diferència de punts, havent ocorregut una cosa semblant el 2019, quan RobertoRodríguez treia set punts a JoanFerrer després del TercerTorneigdeTarancón (Conca), per al final mantenir els mateixos punts d'avantatge després del QuartTorneigFinal d'aquell any a Boñar (Lleó).

Este torneig de Ciudad Real ha estat disputadíssim ja que Gianluca Ardenghi s'imposava en la primera prova de l'ArrossegamentdeCamióde21tones, per davant del mateix Ferrer.

En la segonaprova, els millors temps parcials li van donar la victòria al campió d'Espanya Joan Ferrer elevant 150 kg igual que Ardenghi a la RuletaRussadeCilindre.

En la terceraprova de TransportdeCarryperetapes, va repetir Joan Ferrer en el triomf, per davant d'un gran Adrián Vela, que al final va pujar al podi.

En la quartaprovad'ElevaciódeBola, es van repetir els dos primers llocs amb set aixecaments per part del guanyador Juan Ferrer i Adrián Vela, sent l'ebrenc el més ràpid.

En la cinquena i última prova de la Mudança, Adrián Vela va vèncer transportant el jou més lluny que ningú.

Màxima emoció per a l'últim torneig de la temporada en la que Joan Ferrer va aconseguir cinc punts d'avantatge per sobre de la resta de competidors.