Venudes 14.000 degustacions a la trenta-sisena edició de la Mostra de Vins amb DO Terra Alta

Pel que fa a la Nit de les Garnatxes Blanques, prop de 400 persones van poder gaudir d’una trobada que s’ha convertit en tot un clàssic

Aguaita.cat
10 de novembre del 2023
Actualitzat a la 13:50h
Afluència de públic a la trenta-sisena edició de la Festa del Vi de Gandesa
Afluència de públic a la trenta-sisena edició de la Festa del Vi de Gandesa | DO Terra Alta
La FestadelVi, celebrada el passat cap de setmana a Gandesa, tanca la trenta-sisena edició amb un nouèxitd’assistència i participació. La MostradeVins amb DOTerraAlta assoleix un any més excel·lents xifres d’afluència de públic durant tot el cap de setmana, amb més de 1.500copesvenudes i prop de 14.000degustacionsservides.

Entre el públic assistent, molta gent jove amb un clar interès pel món del vi. La gran part dels visitants han estat veïns de les Terres de l’Ebre i de les comarques de Tarragona, que han pogut gaudir dels vins elaborats pels 24cellersparticipants enguany de la mostra.

Els actes celebrats a l’EspaiÀgora han estat també tot un èxit. Tant els tastos guiats com el showcooking del dissabte van completar l’aforament de l’espai, confirmant l’interès dels assistents per tots els actes que s’emmarquen dins la celebració de la Festa.

Pel que fa a la NitdelesGarnatxesBlanques, prop de 400 persones van poder gaudir d’una trobada que s’ha convertit ja en tot un clàssic de la festa, amb 16 edicions on les garnatxes blanques de la DO Terra Alta són les protagonistes absolutes, i que enguany han tornat a maridar les propostes gastronòmiques de VicentGuimerà, xef del restaurantL’AnticMolí, guardonat amb una EstrellaMichelin.