Deltebre inicia el projecte Aquaescola al Centre Esportiu del Delta

Hi participen 300 alumnes de les escoles l’Assumpció, Riumar i Sant Miquel, de Deltebre, de l’escola de Sant Jaume d’Enveja i de l’escola dels Muntells

Centre Esportiu del Delta
Centre Esportiu del Delta | Ajuntament de Deltebre
Aguaita.cat
25 d'octubre del 2023
Actualitzat el 26 d'octubre a les 8:27h
Esta darrera setmana s’ha posat en funcionament el projecte Aquaescola amb l’objectiu que l’alumnatdeprimària de les escolesdeDeltebre, però també de municipis veïns, puguen gaudir de la natació a la piscina interior del CentreEsportiudelDelta.

A hores d’ara aquesta activitat, que es du a terme en el marc de l’assignatura d’Educació Física, compta amb la participació de 300alumnes de les escolesl’Assumpció, Riumar i SantMiquel, de Deltebre, de l’escoladeSantJaumed’Enveja i de l’escoladelsMuntells. El regidor de PromocióEsportiva i Festes, EricBertomeu, ha explicat que “volem obrir les portes del Centre Esportiu del Delta a les escoles i als xiquets i xiquetes per tal que aquest esdevingui el seu centre esportiu de referència i utilitzin les nostres instal·lacions per al seu desenvolupament i creixement”.

El projecte Aquaescola, que ha començat aquest mes d’octubre, s’allargarà fins al mes de juny. Segons el regidor de Defensa del Territori, Ensenyament, Joventut i Participació, JordiBertomeu, com a Ajuntament de Deltebre “hem de posar a disposició dels xiquets i xiquetes les nostres instal·lacions esportives i facilitar les eines i els mecanismes per tal que puguin gaudir dels beneficis i de l’aprenentatge de l’educació física i motriu”.

Més enllà d’aquest projecte, el Centre Esportiu del Delta també compta amb l’EscoladeNataciódeDeltebre, la qual engloba a més de 250 persones que volen aprendre o perfeccionar la natació.