Alcanar acull este cap de setmana el primer Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia

La mostra d’ocells es podrà visitar a l'edifici municipal dels Serveis Agraris Joan Gil d’Alcanar

L'Abellerol dóna color en boscos i conreus a la primavera i l'estiu
L'Abellerol dóna color en boscos i conreus a la primavera i l'estiu | Xavier Burgos
Aguaita.cat
11 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 10:24h
La població d’Alcanar acollirà este cap de setmana, del 13 al 15 d’octubre, el 1r. ConcursOrnitològicTerresdel’EbreidelSénia, organitzat per l’AssociacióOrnitològicadel’Ebre (FOAC) i l’AssociacióOrnitològicadeCriadorsdelSénia (FOCVA), amb el suport de l’Ajuntament canareu.

El concurs s’iniciarà divendres amb la recepció dels exemplars participants; dissabte el jurat emetrà el seu judici, i serà dissabte a la tarda, a les 17 hores, quan s’inaugurarà l’exposició oberta al públic. 

Al concurs poden participar ocells de les gammes de Color, Postura, Exòtics, FaunaEuropea muntada autoritzada i Híbrids. Hi ha categoria individual, d’equip i de criador. Hi haurà diferents premis fins a arribar als 30 classificats. A més, els tres primers classificats en la categoria individual i en la de millor equip s’emportaran un diploma. 

La mostrad’ocells es podrà visitar a l'edifici municipal dels ServeisAgrarisJoanGild’Alcanar, divendres tarda, de les 17 hores a les 20 hores, i diumenge al matí, de les 9 hores a les 12.30 hores, que serà el moment que es farà el lliurament de premis.