Adjudiquen per 1,63 MEUR les obres del nou consultori mèdic de Jesús

El nou equipament, que s'ha d'executar en catorze mesos, augmentarà fins a nou les sales de consulta

Redacció
10 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 21:27h
Així serà el nou consultori mèdic de Jesús.
Així serà el nou consultori mèdic de Jesús. | Salut
Infraestructures de la Generalitat ha adjudicat per 1,63 milions d'euros l'obra del nou consultori mèdic local del nucli de Jesús (Tortosa). L'execució del projecte del Departament de Salut anirà a càrrec de l'empresa Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada, SA, en un termini previst de catorze mesos. Ubicat en un solar municipal cedit per l'Ajuntament, l'equipament ha de millorar els espais assistencials, l'accessibilitat i incrementar fins a nou les sales de consulta. S'hi inclouran quatre sales de consulta mèdica, 4 de consulta d'infermeria i una sala de consulta polivalent/extraccions i tractaments d'emergència i observació. A més, hi haurà una aula per a grups/educació sanitària.

Este dilluns passat, l'Ajuntament de Tortosa va aprovar el permís d'obres per a la construcció del nou equipament a l'EMD Jesús. El Departament preveu que al llarg dels pròxims quinze dies es formalitze el contracte amb l'empresa i, posteriorment, ja podran començar les obres.

La directora territorial del Departament de Salut a les Terres de l'Ebre, Íngrid Roca, ha destacat la importància del nou consultori perquè "permetrà atendre de forma molt més adequada a la població de Jesús, alhora que els professionals disposaran de més estructures, confort i eines de treball".