La vint-i-sisena Fira Ebreokasió exposarà prop de 400 vehicles al pavelló firal de Tortosa

Del 20 al 22 d'octubre tindrà lloc la fira del vehicle d'ocasió de Tortosa, que en esta edició amplia el nombre de concessionaris participants

La Fira Ebreokasió posarà a la venda prop de 400 vehicles d'ocasió
La Fira Ebreokasió posarà a la venda prop de 400 vehicles d'ocasió | Cedida
Aguaita.cat
03 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 12:09h
El cap de setmana del 20 al 22 d'octubre tindrà lloc la vint-i-sisena dició de la FiraEbreokasió al pavelló firal de Remolins. En esta edició s'amplia el nombre de concessionarisparticipants, que arribaran a una tretzena i que posaran a la venda prop de 400vehiclesd'ocasió. L'alcalde de Tortosa, JordiJordan, i la regidora de Fires, SòniaRupérez, han presentat avui les novetats d'esta fira.
 
"Presentem una fira que dinamitza l'activitat del pavelló firal i l'activitat econòmica del municipi, és una fira plenament consolidada que representa un atractiu perquè potencials compradors de Tortosa i de la resta de les Terresde l'Ebre i el norddeCastelló visiten la nostra ciutat", ha dit l'alcalde, que també ha destacat el balanç econòmic positiu de l'última edició. En este sentit, la facturació total d'Ebreokasió va ser d'1,4 milions d'euros el 2022.

L'exposició de vehicles tindrà lloc a l'interior del pavelló firal i enguany, com a novetat, s'amplia la superfície d'exposició amb 2.000metresquadrats a l'exterior, a l'esplanada principal del recinte firal. "Es posaran a la venda prop de 400 vehicles, principalment cotxes de quilòmetre zero i gerència", ha explicat la regidora de Fires.

A més de l'exposició de vehicles hi haurà expositors complementaris del sector. Així, hi haurà un simuladordeseguretat, un simuladordebolcada per tal de sensibilitzar i educar els visitants sobre la importància de l'ús correcte dels elements de seguretat passiva del vehicle. Una altra de les novetats d'enguany serà la participació del ClubSlotTortosa, que organitzarà competicions durant el cap de setmana. I a l'exterior del pavelló hi haurà l'espectacle FrankMotorShow, un espectacle d'adrenalina, acció i diversió per a tota la família.

Finalment, l'horari d'Ebreokasió serà de les 10.30 a les 14.00 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores i l'entrada és gratuïta. També hi haurà una foodtruck i un espai lúdic amb inflables.