Pedro Hernàndez, regidor de Més Ràpita, víctima de 9 punxades de roda als seus vehicles en 17 mesos

El regidor municipal ha posat el cas en mans dels Mossos d’Esquadra per esclarir els fets

Una de les rodes punxades durant un dels tres atacs que ha sofert el regidor de L'Ajuntament de la Ràpita
Una de les rodes punxades durant un dels tres atacs que ha sofert el regidor de L'Ajuntament de la Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
22 de setembre del 2023
Actualitzat a la 13:57h
PedroHernández, regidor de Més Ràpita a l'Ajuntament del municipi ha declarat a l'Aguaita.cat el succés que està patint des de fa disset mesos en què és víctima d'un atac als seus vehicles on li punxenlesrodes.

En 17 mesos porta canviades 9 rodes.

Tot va començar un dia en què els veïns el truquen per alertar-lo que tenia les quatre rodes del seu cotxe punxades. 

"Vaig baixar al carrer i efectivament les rodes estaven desinflades, vaig pensar que era un cas puntual i vaig trucar a la grua de l'assegurança que em va confirmar que les rodes havien estat tallades i punxades", relata Pedro Hernández.

Un temps després la seua esposa va anar a agafar el cotxe per anar a Amposta i mentre obria el maleter es va adonar que tenia una roda punxada, va comprovar les altres quatre i tornaven a estar totes punxades.

"M'adono que no és un fet aïllat que ja saben que fan i on van" seguix explicant el portaveu de Més Ràpita.

Arribat este punt en què la seua família estava en perill, Pedro Hernández denuncia el cas als Mossos d’Esquadra per esclarir els fets. Tot i que investiguen i revisen les càmeres d'un bar de davant de casa, l'autor dels fets va amb caputxa i no se'l pot identificar.

"Fins i tot han comprovat si hi ha alguna empremta dactilar i res, van amb guants, no són gents del poble que va a fer mal", pensa Hernández.

En una tercera i fins al moment última ocasió i després de pagar un pàrquing privat per amagar el cotxe, el Sr. Hernández passa la ITV de la furgoneta amb què va al camp i en tornar la deixa uns minuts al carrer. A l'autor de les punxades li dona temps de tornar a rebentar les quatre rodes de la furgoneta.

"No és cap broma, ja van nou rodes, i el que més em preocupa és que la meua família puga prendre mal en agafar el cotxe si no se n'adona, ja que pot passar que ho punxen i encara no estiguen sense aire i un cop a la carretera rebenten, segons em diu el taller", explica preocupat Hernández.

"No sé si és alguna persona arran que soc polític que m'ha volgut atacar o no. Jo penso que sí que va per aquí", sentència.

"Agraixo a Èrika Ferraté i a tot el grup municipal d'ERC que m'han mostrat la seua solidaritat i han condemnat els fets, al mateix temps lamento que la resta de companys dels altres partits municipals no ho hagen fet", conclou Pedro Hernández de Més Ràpita.