Detenen un jove per l'incendi de quatre cotxes a Jesús esta matinada

El detingut, relacionat anteriorment amb altres incendis, ha estat localitzat prop del lloc dels fets

Imatges de l'incendi dels cotxes esta matinada a Jesús captades per un veí del municipi
Imatges de l'incendi dels cotxes esta matinada a Jesús captades per un veí del municipi | Jordi Sebastià Ferrer
Aguaita.cat
19 de setembre del 2023
Actualitzat a les 20:40h
Detingut un home de vint-i-cinc anys a la EMDdeJesús ( Tortosa) per l'incendi de quatrecotxes esta matinada a la PlaçadelaImmaculada del municipi, entre la seu de l'EMD i 'La pèrgola".

L’incendi s’ha produït un cop passades les dos de la matinada i ha afectat al cotxe en flames i a tres vehicles més que estaven estacionats al costat i també han quedat calcinats.
 
Immediatament s’han desplaçat a la zona dotacions policials dels Mossosd’Esquadra i la PoliciaLocaldeTortosa i han localitzat, al carrer Daniel Mangrané, quatre vehicles cremant a la via pública.
 
Mentre els BombersdelaGeneralitat extingien el foc, els policies han pogut recollir els testimonis de diversos veïns.
 
Un dels veïns ha estat atès pel Serveid’EmergènciesMèdiques (SEM) per inhalació de fum i cremadeslleus que ha patit a l’intentar treure un dels vehicles del lloc.
 
Davant els indicis que els incendis havien estat provocats, diverses patrulles han iniciat la recerca del presumpte autor dels fets per les rodalies.
 
Prop del lloc dels incendis els agents han localitzat un home al qual li constaven antecedents per altres fets similars.
 
Amb els indicis i la informació de la qual disposaven han permès determinar que este home era l’autor dels fets, per la qual cosa ha estat detingut com a presumpte autor dels danys causats als vehicles.
 
El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.