FangoFest, Premi Amposta 2022

Els mitjans de comunicació locals reconeixen la tasca de l’organització del Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore

El Festival de Cinema Fantàstic, de Temor i Gore, FangoFest ha estat escollit Premi Amposta 2023
El Festival de Cinema Fantàstic, de Temor i Gore, FangoFest ha estat escollit Premi Amposta 2023 | Ajuntament d'Amposta
Aguaita
18 de setembre del 2023
Actualitzat a les 12:28h
El FestivalInternacionaldeCinemaFantàstic,TerroriGore, més conegut com a FangoFest, ha estat reconegut amb el Premi Amposta 2022. El jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la ciutat, ha decidit atorgar el guardó al festival organitzat per la productora de cinemaindependentd’Amposta, l’AssociacióKutrefactoFilms, amb la voluntat de reconèixer la tasca duta a terme per l’organització i els èxits aconseguits en estes catorze edicions.

El FangoFest va nàixer l’any 2010 de la mà de l’Associació Kutrefacto, un "grup d’amics", com diu el seu impulsor JacintEspuny, que feia anys que anaven al FestivaldeSitges. Un esdeveniment que van prendre com a referent per crear un festival per als amants del cinema fantàstic, de terror i gore, que en 14 edicions ha crescut en dies, però també en activitat, projeccions i assistents. A la darrera edició de FangoFest, que es va celebrar del 7 a l’11 de setembre, es van projectar 147 curts i 12 pel·lícules, amb una participació d’unes 1.500 persones.