1 de 10
PREMIS

FangoFest, Premi Amposta 2022

Els mitjans de comunicació locals reconeixen la tasca de l’organització del Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore

El Festival de Cinema Fantàstic, de Temor i Gore, FangoFest ha estat escollit Premi Amposta 2023 | Ajuntament d'Amposta
per Aguaita, Amposta | 18 de setembre de 2023 a les 10:23 |
El Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore, més conegut com a FangoFest, ha estat reconegut amb el Premi Amposta 2022. El jurat, integrat pels mitjans de comunicació amb presència física a la ciutat, ha decidit atorgar el guardó al festival organitzat per la productora de cinema independent d’Amposta, l’Associació Kutrefacto Films, amb la voluntat de reconèixer la tasca duta a terme per l’organització i els èxits aconseguits en estes catorze edicions.

El FangoFest va nàixer l’any 2010 de la mà de l’Associació Kutrefacto, un "grup d’amics", com diu el seu impulsor Jacint Espuny, que feia anys que anaven al Festival de Sitges. Un esdeveniment que van prendre com a referent per crear un festival per als amants del cinema fantàstic, de terror i gore, que en 14 edicions ha crescut en dies, però també en activitat, projeccions i assistents. A la darrera edició de FangoFest, que es va celebrar del 7 a l’11 de setembre, es van projectar 147 curts i 12 pel·lícules, amb una participació d’unes 1.500 persones.

 

Participació