L'Escola per l'Art i la Cultura a Tortosa presenta una exposició amb peces dels 80 alumnes del taller de ceràmica

Coincidint amb la inauguració de la mostra, este dijous hi ha una jornada de portes obertes per donar a conèixer l'oferta formativa

Detall del cartell de la mostra.
Detall del cartell de la mostra. | Cedida
Redacció
13 de setembre del 2023
Actualitzat a les 17:22h
L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa presenta fins al 4 d’octubre l’exposició de ceràmica “Simetries al torn”. Peces i esmalts de baixa temperatura, cristal·litzacions, peces de gres d’alta temperatura o obres amb sigil·lats i coccions amb fums. Totes les propostes (prop de 80) les han elaborat alumnes del Taller de ceràmica d’este centre d’ensenyament artístic.
 
Coincidint amb la inauguració de l’exposició, este dijous a les 19h (Pl. Sant Joan 5, Torotsa), l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ha organitzat una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’equip professional docent i tècnic, els espais i l’oferta formativa del centre. D’altra banda, i en el marc de l’exposició “Simetries”, l’Escola ha ideat una proposta educativa sota el títol “Se fa saber”, una activitat que vol posar en valor la creació de múltiples relats a partir d’una mateixa proposta artística i cultural. “Se fa saber” tindrà lloc els dies 21 i 28 de setembre de 9.30 a 12h i de 17.30h a 20h. L’activitat és gratuïta i les persones interessades s’hi poden inscriure a través del mail [email protected] o del telèfon 977 44 41 63.
 
L’ Escola per l’Art i la Cultura té entre els seus objectius fer arribar la formació artística i cultural a totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, mantenint l’essència de l’Escola d’Art a Tortosa i del Taller d'Art de Valls. Per això, a més de les dos seus permanents a Tortosa i Valls, la nova Escola ja disposa de subseus en una trentena de municipis.