Dos detinguts a L'Ametlla de Mar per un robatori al Casal d'Avis

Els dos detinguts comptaven amb diversos antecedents policials i a un d'ells se li van intervenir substàncies estupefaents

La reixa del Casal d'Avis de L'Ametlla de Mar va ser forçada pels lladres
La reixa del Casal d'Avis de L'Ametlla de Mar va ser forçada pels lladres | Policia Local de L'Ametlla de Mar
Aguaita.cat
08 de setembre del 2023
Actualitzat a les 9:07h
LaPoliciaLocaldel'AmetlladeMar, amb el suport dels Mossosd'Esquadra va detenir la nit de divendres a dosindividus mentre estaven perpetrant un robatori al CasaldelsAvis de la localitat.

Els agents de la policia van enxampar-los mentre cometien el delicte. La patrulla va rebre l'avís de la central d'alarmes a les 4.45 h i es va traslladar al Casal dels Avis on ja va veure un dels individus que estava vigilant, el qual va ser detingut amb rapidesa. La detenció d'un altre individu que es trobava a l'interior intentant amagar-se va necessitar el suport dels Mossos d'Esquadra.

Els lladres van forçar una petita reixa per accedir al local i ja tenien preparada per emportar-se una televisió de grans dimensions i diverses begudes. Els dos detinguts comptaven amb diversosantecedentspolicials i a un d'ells se li van intervenirsubstànciesestupefaents, fet pel qual va ser denunciat també per la LleideSeguretatCiutadana.

A banda, en un control d'alcoholèmia rutinari divendres de matinada, la Policia Local també va obrir diligències a un conductor per fer-ho sense carnet i sota els efectes de l'alcohol.

El cos de seguretat municipal també va haver d'intervenir divendres a la nit en un habitatge de la urbanització3Cales en el qual s'estava fent una festa a altes hores de la matinada amb el volum de la música superant els límits. La policia ha obert també diligències al propietari de l'habitatge.