L'Ajuntament de Tortosa es personarà com a acusació particular en el cas Efial

La moció de la CUp ha estat aprovada amb els vots a favor de Movem, PSC i Esquerra, mentre que Junts ha votat en contra part de la moció, la que feia referència a que l'Ajuntament es persone en la causa

Un moment del primer ple ordinari del mandat a Tortosa.
Un moment del primer ple ordinari del mandat a Tortosa. | Cedida
Redacció
03 de juliol del 2023
Actualitzat a les 21:06h
Este dilluns a la tarda s'ha celebrat el primer ple ordinari del mandat municipal del 2023-2027 a l'Ajuntament de Tortosa, corresponent al mes de juliol. En esta sessió s'ha aprovat una proposta del grup municipal Candidatura d'Unitat Popular Tortosa-Alternativa Municipalista en la qual es demanava que l'Ajuntament es persone com a acusació particular en el cas Efial.

La moció ha estat aprovada amb els vots a favor de Movem, PSC i Esquerra. Quant a Junts per Tortosa, han votat en contra en part de la moció, concretament a la que feia referència al fet que l'Ajuntament es persone com a acusació particular en la causa. En canvi, ha votat a favor el punt que reclamava que l'Ajuntament analitze adequadament tota la informació relativa al cas Efial, que es done la informació adequada a la ciutadania i que es mantinga en tot moment informats als grups a l'oposició.

 També es portava a aprovació la delimitació entre els termes municipals del Perelló i Tortosa, un acord que ja havien signat prèviament els dos ajuntaments municipals, així com la Direcció General de l'Administració Local i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, i que havia de ser aprovat, també, en plenari municipal. Ha quedat aprovat per unanimitat de tots els grups municipals.